Pro-Ven | Melkesyrebakterier for alle

Våre kategorier

Våre siste nyheter

Publisert

-20% til 25. februar. Benytt koden: Vinter20 i kassebildet!

Vi er også svært glade for å kunne informere om at ferske varer denne uken har ankommet vårt lager:-). Pro-Ven ferier dette med å forlenge vår vintertilbud på -20% til 25. februar. Benytt koden: Vinter20 i kassebildet.  

Har du prøvd vår Pro-Ven Urgent-C ?  Hele 1000mg vitamin C pr pose med vitamin D, sink og selen for å støtte immunforsvaret
+ hyllebær ekstrakt  og betaglukan 1,3 & 1,6
+ 5 milliarder Lab4 melkesyrebakterier
+ Brusepulver med naturlig appelsinsmak i porsjonsposer

Urgent-C – Daglig immunstøtte 1000mg vitamin C pr pose med vitamin D, sink og selen for å støtte immunforsvaret + hyllebær ekstrakt og betaglukan 1,3 & 1,6 + 5 milliarder Lab4 melkesyrebakterier + Brusepulver med naturlig appelsinsmak i porsjonsposer
Urgent-C – Daglig immunstøtte 1000mg vitamin C pr pose med vitamin D, sink og selen for å støtte immunforsvaret + hyllebær ekstrakt og betaglukan 1,3 & 1,6 + 5 milliarder Lab4 melkesyrebakterier + Brusepulver med naturlig appelsinsmak i porsjonsposer

Et utmerket tilskudd av Lab4 probiotika for optimal fordøyelse og velfungerende immunforsvar. 

 

Publisert

Informasjon vedr. Korona – Covid-19

Pro-Ven følger utviklingen av Koronaviruset tett og forholder oss til retningslinjer og gjeldende anbefalinger. Her har vi samlet informasjonen du trenger for å handle trygt på Pro-Ven.no.

Ofte stilte spørsmål:

Vil man fremdeles kunne bestille varer som normalt hos Pro-Ven?

Vårt lager er i full drift og vi pakker og sender ut ordre fortløpende. 

Hvordan påvirkes leveringstiden av situasjonen vi befinner oss i?

Våre transportør Posten/Bring melder at de ikke har noen utfordringer med å levere til tiden.  Les mer på Posten/Bring sin Korona informasjons side her.

Vil kundeservice være åpent som normalt?

Kundeservice har inntil videre vanlige åpningstider. Du kan ta kontakt via e-post eller telefon: 3299 3200.

Vil det være mulig å bestille med hjemlevering?  

Vi sender primært via Brevpakk med sporing som leveres direkte i din postkassen. Det er også mulig å bestille med pakke for hjemlevering som tilleggstjenester. Velges ved utsjekk i vår butikk.

Hvordan vil vareleveransene inn til Pro-Ven være?

Selv om grensene i de fleste land er stengt for passasjerer så vil godstrafikk gå som normalt i forhold til den informasjonen vi har per dags dato. Myndighetene sin klare intensjon er at varetransport skal gå som normalt. Vi forventer derfor ingen større forsinkelser på vareleveransene inn til Pro-Ven. Våre datoer på nettsiden skal til enhver tid være oppdatert.

Publisert

Julen 2019

Vi erfarer at det tar litt lenger tid med pakker fra oss til deg . Fra 25.11 og ut året må du beregne 3-5 virkedager med våre Brevpakker med sporing via Posten. Ta kontakt med oss om det haster. Vi kan tilby andre fraktalternativer om ønskelig.

Melding fra Posten:

Julen 2019
Fra 25.11 og ut året er fremsendingstiden av pakker økt med 1-2 dager.

Årsaken er økende mengder pakker nå i julen.